En Popüler Termal Bölgeler ve Oteller

En Popüler Termal Bölgeler ve Oteller

 

Termal turizm özellikle kış aylarının vazgeçilmez tatil aktivitelerinin başında gelmektedir. Yorgunluğu atmak ve şifalı sulardan faydalanmak için her sene binlerce kişi termal bölgeleri ziyaret etmektedir. Kış mevsiminin yaklaştığı bu dönemde biz de sizin için Türkiye’de yer alan en popüler termal bölgelerin listesini hazırladık. Bu liste sayesinde en güzel termal bölgelerde yer alan en kaliteli ve uygun fiyatları termal otelleri keşfedebilir, Turindex Turizm ayrıcalığı ile rezervasyon yaptırabilirsiniz.  

Afyon Bölgesi ve Otelleri

 

Afyon, güzel doğası ve tarihi geçmişiyle önemli bir bölgede yer almaktadır. Son yıllarda özellikle termal turizme yaptığı yatırımlarla Afyon ili, hem iş hem gezi amaçlı gelen turistleri tüm sene boyunca ağırlamaktadır. Kaplıcaları ile ünlü olan bölge, şifa arayan veya yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen misafirlerine en ileri seviyede sağlık turizmi olanakları sunmaktadır. Bu nedenle Afyon Otelleri termal tatil yapmak isteyen müşterilerimiz tarafından oldukça fazla tercih edilmektedir. Ayrıca, bölgenin meşhur lezzetleri arasında olan sucuk, lokum, kaymak gibi tatları tatil süreniz boyunca deneyebilirken Frig Vadisi, Afyon Kalesi, Kocatepe gibi turistik yerleri gezerek vaktinizi değerlendirebilirsiniz. Afyon Merkez, Sandıklı ve Gazlıgöl bölgelerinde yer alan otellerimize göz atmak için >>buraya<< tıklayabilirsiniz.

Pamukkale Bölgesi ve Otelleri

 

Pamukkale, Ege Bölgesi’nin en önemli turizm bölgelerinden birisidir. Sahip olduğu tarihi yapıları ve doğa harikalarıyla tüm yıl boyunca dünyanın her yerinden turist çekmektedir. Termal ile tarihin buluştuğu en güzel noktalardan birinde yer alan Pamukkale, tatilini huzur içerisinde geçirmek isteyen müşterilerimizin en çok tercih ettiği bölgeler arasındadır. Otelinizde konaklarken vaktinizi bölgenin turistik yerlerini gezerek de değerlendirebilirsiniz. Hierapolis Antik Kenti, Pamukkale Travertenleri ve Antik Havuz mutlaka görmeniz gereken yerlerin başında gelmektedir.  

Yalova Bölgesi ve Otelleri

 

Yalova, bulunduğu konum itibariyle son yıllarda önemli gelişim göstermiş ülkemizin en küçük yüzölçümüne sahip ilimizdir. Marmara Bölgesi’nde yer alan Yalova, misafirlerine 12 ay boyunca termal turizm olanağı sunmaktadır. Özellikle, Kocaeli ve İstanbul’da yaşayan müşterilerimizin en çok tercih ettiği termal turizm lokasyonları arasında yer almaktadır. İster haftasonu ister daha uzun süreli tatilleriniz için yemyeşil bir doğanın ortasında yer alan Yalova Otelleri sizi beklemektedir. Yalova bölgesinde yer alan otellerimize göz atmak için >>buraya<< tıklayabilirsiniz.

Bursa Bölgesi ve Otelleri

 

Bursa, tarihi milattan önceye dayanan önemli bir turizm ve ticaret merkezidir. Kayak ve termal turizmin buluştuğu ender noktalardan birisi olmakla beraber doğa turizmine de en uygun bölgelerin başında gelmektedir. Şelaleleri, gölleri, milli parkları, zengin saray mutfağı ve tarihe tanıklık etmiş birçok eseriyle Bursa termal tatilini keyif içerisinde geçirmek isteyen müşterilerimizin en çok tercih ettiği noktalar arasında yer almaktadır. Bursa bölgesinde yer alan otellerimize göz atmak için >>buraya<< tıklayabilirsiniz.

Balıkesir Bölgesi ve Otelleri

 

Adalar şehri Balıkesir, 20’den fazla adaya sahip olmasıyla birlikte hem Ege hem Marmara Denizi’ne kıyısı olan tek ilimizdir. Bu coğrafi zenginlik şehrin doğasına şekil verirken bölgeyi turizm için mükemmel bir destinasyon haline getirmiştir. Hem yaz turizmi hem kış turizmi için mükemmel otellere sahip olan Balıkesir, termal tatil yapmak isteyen müşterilerimizin en çok tercih ettiği lokasyonlar arasında yer almaktadır.   

Kapadokya Bölgesi ve Otelleri

 

Anadolu Medeniyeti’nin merkezinde bulunan Kapadokya, asırlar boyunca süregelmiş tarihi sayesinde Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisidir. Her sene yurtiçi ve yurtdışından yüz binlerce turisti ağırlayan bölge aynı zamanda önemli bir termal turizm merkezidir. Peri bacalarıyla, renkli balonlarıyla, antik kentleriyle muhteşem bir kültür turizminin yanı sıra kaplıca sularında şifa bulabileceğiniz harika bir termal tatili Kapadokya’da geçirebilirsiniz.  

Kütahya Bölgesi ve Otelleri

 

Çinileri ve porselenleri ile ünlü olan Kütahya aynı zamanda önemli termal otellere de ev sahipliği yapmaktadır. Her bütçeye uygun otelleri ile ön plana çıkan ilimiz, tatilini ailesiyle geçirmek isteyen müşterilerimizin en çok tercih ettiği bölgelerin başında gelmektedir. Dumlupınar Şehitliği, Çini Müzesi ve birçok doğal güzelliği ile Kütahya’da tatilinize renk katabilecek aktiviteler yapabilirsiniz.  

Önceki yazı : Ticari Elektronik İleti Gönderilmesine İlişkin Açık Rıza Metni Sonraki yazı : Ramazan Ayında Yapılacak İbadetler
Uçak Bileti / Tatil & Turlar / Hac-Umre-Kudüs Organizasyonu / Vip Transfer / Vize Hizmetleri

TURindex | Ömerağa Mh. Tekel Geçidi Sk. No:3 Kat:1 İzmit/KOCAELİ | +90 850 888 0 849