Misafir Bilgilendirme Rehberi

Sayın Misafirimiz, Otium Hotels’e Hoş geldiniz...

Her zaman olduğu gibi, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlık ve güvenliği en büyük önceliğimiz olmaya devam etmektedir.

Ekibimizdeki uzmanlarımızla, 11 Mart 2020 tarihinde ilan edilen pandemi sürecinde; Dünya Sağlık Örgütü’nün yönlendirmeleri, Sağlık ve Turizm otoriteleri tarafından getirilen yasal düzenlemeler doğrultusunda, sizlere daha güvenli bir tatil ortamı sağlamak için gerekli önlemleri dikkatle almış bulunmaktayız.

Otelimizde kaldığınız süre içerisinde, başta kendi sağlığınız olmak üzere, diğer misafirlerimizin ve size hizmet eden çalışanlarımızın sağlığını koruyabilmek amacıyla bu önlemlere uymanızı rica ediyoruz.

Çalışanlarımızın eğitim programlarını, temizlik dezenfeksiyon uygulamalarımızı ve kalite kontrol faaliyetlerimizi yeni riskler ve değişen gerekliliklere göre yeniden uyarladık. Bu uygulamalarımızı etkin bir şekilde sürdürmekte olup, tüm alanların temizliğini yüzeyin niteliğine göre standartlara uygun dezenfeksiyon malzemeleri ile yapmaktayız.

Odanız, dezenfektan özelliği olan ürünlerle temizlenmiş ve kullanımınıza hazır hale getirilmiş olup, odanızda bulunan banyo malzemeleri tek kullanımlıktır.

Odanızın günlük temizliği, kat hizmetleri çalışanlarımız tarafından maske takılarak ve tek kullanımlık eldiven ile yapılacaktır. Günlük oda temizliği, havlu değişimi veya mini barınız için odanıza girilmesini arzu etmemeniz halinde bunu lütfen resepsiyona bildirmenizi rica ederiz.

Sosyal Mesafe...

Lobi, restoran ve barlarımızda bulunan masalar, sosyal mesafe planımız gereğince, aralarında 1,5 metrelik mesafe bırakılarak düzenlenmiş olup, bazı alanlarımızda ve hizmetlerimizde farklılıklar yapılmıştır.

Otelimizin sosyal mesafe planı gereğince, ikili şezlong grupları arasında 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralı uygulanmıştır.
 

Bekleme olabilecek hizmet alanlarımızda sosyal mesafe kurallarına uyulmasını kolaylaştıracak işaretlemeler yapılmıştır.
 

Spor salonumuzda bulunan cihazlar, sosyal mesafe kurallarına göre yeniden düzenlenmiştir. 
 

Havuz, Plaj ve Spor Aktiviteleri...

Plaj ve havuzlarımızda kullanılacak havlularımız, havlu dağıtım merkezinde çalışanlarımız tarafından kullanımınıza sunulmaktadır.
 

Spor salonumuzu güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için, arzu ettiğiniz saate rezervasyon yapmanızı rica ederiz.
 

Denizde ve havuzlarda sosyal mesafe kurallarına uymanızı tavsiye ederiz. Ayrıca diğer tüm spor etkinliklerinin farklı önlemler gerektirebileceğini hatırlatmak isteriz.
 

Çalışanlarımız…

Tüm çalışanlarımız COVID-19 salgını ve hijyen konusunda özel eğitim almışlardır.

 

Çalışanlarımız size hizmet ederken, yerine ve hizmete göre maske, eldiven veya yüz siperliği gibi kişisel koruyucu donanımlar kullanmaktadırlar.
 

Tüm personel alanlarımızda, genel kullanım alanlarında olduğu gibi hijyen standartları ve uygulamaları aynı şekilde ve titizlikte yapılmaktadır.
 

Sizden Beklentilerimiz…

Prosedürlere uyarak, başta kendi sağlığınız olmak üzere, diğer misafirlerimizin ve çalışanlarımızın sağlıklarını korumak için alacağınız tedbirler için teşekkür ederiz.

Arzu etmeniz halinde, resepsiyon ve oda servisinden günün her saatinde sizlerin kullanımı için hazırladığımız koruyucu maske ve eldivenleri ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Asansörleri yalnızca beraber kalmakta olduğunuz kişiler ile kullanmaya özen gösteriniz ve çağırdığınız asansörde başka kişilerin olması halinde bir sonraki asansörü beklemenizi rica ederiz.

Tesis içinde hizmet alanlarını kullanırken, lütfen sosyal mesafeyi korumaya azami dikkat ediniz. Otel yönetimi tarafından konulmuş olan mesafe ve yer işaretleri kurallara uymanıza yardımcı olacaktır.

Sizlerin kullanımı için, servis alanlarının girişlerinde el dezenfektanları bulundurmaktayız, lütfen ellerinizi gün içerisinde sık sık dezenfekte ediniz.

Sosyal mesafe ve ileri hijyen gereklilikleri nedeniyle, bazı hizmetlerimizin kullanım süreleri değiştirilmiş veya rezervasyon gerektiriyor olabilir. Lütfen detaylı bilgi için misafir ilişkileri ya da resepsiyon ile irtibata geçiniz.

Kendiniz veya aile üyelerinizden herhangi birinde, solunum semptomları, ateş, öksürük, nefes darlığı ve nefes alma zorlukları gibi COVID-19’un sık rastlanılan belirtileri varsa, odanızı terk etmemenizi ve vakit kaybetmeden resepsiyon veya misafir ilişkileriyle temasa geçmenizi rica ederiz.

Otel içinde veya dışında, diğer ticari işletmelerle temasınız sırasında veya otel dışında katılacağınız etkinliklerde tüm sağlık önlemlerini uygulamanızı rica ederiz. Otel dışında herhangi bir etkinliğe katılmayı planlamanız halinde, etkinlik öncesinde resepsiyonu bilgilendirmenizi rica ederiz. Bu etkinliklere katıldıktan sonra, kendinizde COVID-19 ile ilişkilendirilebilecek bir belirti görmeniz ya da hissetmeniz halinde vakit kaybetmeden resepsiyon veya misafir ilişkileriyle temasa geçmenizi rica ederiz.

COVID-19 ile ilgili, bulgu bilgi ve semptomları tarafımıza bildirmeyerek gizlemeniz ve otel yönetimini haberdar etmemeniz ya da önlemlere uymamanız halinde yasal yükümlülükleriniz olabileceğini sizlere hatırlatmak isteriz.

Önceki yazı : Miles & Smiles Kampanyası Sonraki yazı : Türkiye’nin En İyi Kayak Otelleri
Uçak Bileti / Tatil & Turlar / Hac-Umre-Kudüs Organizasyonu / Vip Transfer / Vize Hizmetleri

TURindex | Ömerağa Mh. Tekel Geçidi Sk. No:3 Kat:1 İzmit/KOCAELİ | +90 850 888 0 849