Türkiye’nin En İyi Kayak Otelleri

Kış aylarının en güzel günleri yaşanırken küçük bir mola verip Kış Tatili için güzel bir kayak oteline gitmeyi kim istemez?

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan kayak merkezleri, dünya üzerindeki en kaliteli kayak pistleri ile spor severleri kendine çekerken en iyi kayak otelleri de müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmak için sürekli kendilerini yeniliyor. Özellikle son yıllarda kış sporlarına artan ilgi ile kayak otellerinin sayısında gözle görülür bir artış yaşandı. Biz de Palandöken, Uludağ, Kartalkaya gibi pek çok kayak merkezinden sizin için en iyi kayak otellerini derledik. Güzel bir kış tatili için tek yapmanız gereken >> TURİNDEX TURİZM << üzerinden rezervasyonunuzu gerçekleştirmek!

Dorukkaya Ski Mountain Resort Hotel

Dorukkaya Ski Mountain Resort Hotel

Bolu Kartalkaya’da yer alan tesis her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Dorukkaya Ski Mountain Resort Hotel, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, SPA ve ücretsiz alkollü içecek servisi imkanlarını sunmaktadır.

Ekinata Grand Toprak Hotel

Ekinata Grand Toprak Hotel

Kars Sarıkamış’ta yer alan tesis tam pansiyon plus konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Ekinata Grand Toprak Hotel, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, sauna, hamam ve ücretli alkollü içecek servisi imkanlarını sunmaktadır.

Grand Yazıcı Hotel Uludağ

Grand Yazıcı Hotel Uludağ

Bursa Uludağ’da yer alan tesis tam pansiyon plus konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Grand Yazıcı Hotel Uludağ, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, SPA, çocuk kulübü ve ücretli alkollü içecek servisi imkanlarını sunmaktadır.

Karinna Hotel Uludağ Convention Spa

Karinna Hotel Uludağ Convention Spa

Bursa Uludağ’da yer alan tesis tam pansiyon plus konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Karinna Hotel Uludağ Convention Spa, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, hamam ve özel disko imkanlarını sunmaktadır.

Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort

Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort

Bolu Kartalkaya’da yer alan tesis tam pansiyon plus konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, SPA, spor merkezi ve lobby bar imkanlarını sunmaktadır.

Kaya Uludağ Hotel

Kaya Uludağ Hotel

Bursa Uludağ’da yer alan tesis her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Kaya Uludağ Hotel, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, SPA ve çocuk kulübü imkanlarını sunmaktadır.

Mirada Del Lago

Mirada Del Lago

Kayseri Erciyes’te yer alan tesis tam pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Mirada Del Lago müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, SPA, çocuk kulübü, özel disko ve ücretli alkollü içecek servisi imkanlarını sunmaktadır.

Polat Erzurum Resort Hotel

Polat Erzurum Resort Hotel

Erzurum Palandöken’de yer alan tesis tam pansiyon plus konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Polat Erzurum Resort Hotel, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, SPA, çocuk kulübü, spor merkezi ve ücretli alkollü içecek servisi imkanlarını sunmaktadır.

Sway Hotels Palandöken

 

Sway Hotels Palandöken

Erzurum Palandöken’de yer alan tesis tam pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Sway Hotels Palandöken, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, SPA, çocuk kulübü, spor merkezi, özel barlar ve ücretli alkollü içecek servisi imkanlarını sunmaktadır.

The Green Park Kartepe

The Green Park Kartepe

İzmit Kartepe’de yer alan tesis yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan The Green Park Kartepe, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra kapalı havuz, spor merkezi ve SPA imkanlarını sunmaktadır.

Trend Life Hotel

Trend Life Hotel

Bursa Uludağ’da yer alan tesis alkolsüz tam pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. En iyi kayak otelleri arasında yer alan Trend Life Hotel, müşterilerine kayak pistlerinin yanı sıra lobby bar ve gece yemeği imkanlarını sunmaktadır.

Önceki yazı : Misafir Bilgilendirme Rehberi Sonraki yazı : Kredi Kartı Kampayası
Uçak Bileti / Tatil & Turlar / Hac-Umre-Kudüs Organizasyonu / Vip Transfer / Vize Hizmetleri

TURindex | Ömerağa Mh. Tekel Geçidi Sk. No:3 Kat:1 İzmit/KOCAELİ | +90 850 888 0 849